stojkovic_tr

Stojković: Interesuje nas samo pobeda

 

Golman Partizana Vladimir Stojković izjavio je danas da u revanšu očekuje težak duel, ali i siguran prolaz u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

-Znamo šta nas očekuje u Skoplju, svesni smo da će naš rival učiniti sve da odigra što bolje, pobedi i na neki način nam se revanšira za poraz u prvom meču. Međutim, naš cilj je jasan, odigraćemo maskimalno sa željom da ostvarimo što bolji rezultat, a to je kada je Partizan u pitanju, samo pobeda.

Povezana vest:  Saša Ilić: Zanimljiv derbi, pun preokreta

Stojković je rekao da mu prijaju komplimenti da je njegova odbrana penala odlučila ishod meča, ali nije želeo sebe da stavlja u prvi plan.

-Drago mi je zbog odbrana, ali mi smo ovde zbog Partizana i interes tima je najvažniji – rekao je Stojković.

Nekadašnji reprezentativac istakao je da mu je bilo drago kada je pročitao pohvale selektora Vladimira Petrovića, ali da ne želi da putem medija izbori povratak u nacionalni tim.

Povezana vest:  Pelegrini: Nasri će odsustvovati oko mesec dana

-Moje je da branim najbolje što mogu, selektor da bira igrače i ne bih ništa više dodao na tu temu. Ja sam veliki navijač reprezenatacije, bilo mi je lepo dok sam  bio njen član i želim joj sve najbolje, sa mnom, ili bez mene – zaključio je Stojković.