Roberto_Mancini

Manćini: Moramo da dovedemo nekoliko kvalitetnih igrača

 

Osvajač engleskog FA kupa, najstarijeg klupskog fudbalskog takmičenja na svetu, Mančester Siti, još nije doveo nijedno veliko igračko ime zbog čega je nestrpljenje menadžera Manćinija pri kraju.

-Moramo da kupimo nekoliko kvalitetnih igrač i tek onda možemo da kažemo da imamo šansu da osvojimo prvenstvo. Želimo da budemo bolji nego prošle godine kada smo završili sa istim brojem bodova kao drugoplasirani Čelzi. Ove sezone nastupićemo u Ligi šampiona gde želimo da ostavimo dubok trag i zato nam trebaju kvalitna pojačanja – rekao je italijanski strateg.

Povezana vest:  Alegri: Ne menjamo Kasana za nikoga i za ništa

Sitiju su do sada otišli u druge klubove. Tako je Aleksis Sančez koji je u četvrtak potpisao za Barselonu, kao i Samir Nasri i Sergio Aguero po svemu sudeći. Jedini koji su do sada došli u klub su francuski obrambeni igrač Kliši i pojačanje iz Partizana Stefan Savić.

-Moramo da pričekamo 10-ak dana, a onda se nadam da ćemo uspeti da dovedemo igrače koje priželjkujemo. Karlos Tevez!? Sa njime se nisam čuo jer mu je mobilni isključen. Što se mene tiče on je i dalje igrač Sitija, baš kao i pre tri dana – zaključio je Manćini.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE, Ilić i Babović starteri