franck_ribery

Frank Riberi teže povredio ligamente leve noge

 

Rutinski dvosatni pregled kod klupskog lekara dr. Miler Vohlfahrta u ponedeljak ujutro pokazao je oštećenje ligamenata zgloba leve noge francuskog fudbalera Bajerna Franka Riberija.

To znači da povreda koju je zadobio na nedeljnom treningu nije “lagana” kao što se u prvi mah činilo. Naime, Francuz će u narednih pet dana nositi gips na levoj nozi, mirovati i kretati se samo uz pomoć štaka.

Povezana vest:  Junajted nastavio trku, Stouk odoleo u Liverpulu

-Da, povreda je teža nego što se činilo u nedelju. Ne znam zašto mi se tako nešto uvek događa. Moram da nosim gips pet dana. Mogu samo da se nadam da ću narednog ponedeljka moći da počnem sa treninzima – rekao je 28-godišnji igrač koji je kratko dodao:

-Šteta što je tako ispalo. Baš sam se dobro pripremio. Moram sada da ostanem jak, uzdignem glavu i nastavim sa oporavkom.

Povezana vest:  Nikolić: Imperativ pobede sada ima novu dimenziju

Sledećeg ponedeljka Riberi definitivno neće igrati za Bajern u kup dvoboju sa drugoligašem Aintrahtom iz Braunšveiga, a pod znakom pitanja je svakako i njegov nastup na Bajernovoj bundesligaškoj premijeri za dve nedelje protiv Borusije iz Mekenglabdaha.