cesc_fabregas

Fabregas do kraja sedmice u Barsi, a Kazorla u Malagi

 

U narednih nekoliko dana dva kluba trebali bi da pojačaju dvojica španskih reprezentativaca: Cesk Fabregas Barselonu, a Santi Kazorla Malagu.

Prema pisanju Marke Arsenalov 24-godišnji igrač bi trebao do kraja nedelje da pređe u Barselonu, matični klub koji je napustio kao 16-godišnjak.

Trener Pep Gvardiola rekao je svojim saradnicima, piše Marka, da će se Fabregas uskoro priključiti ekipi, a Marka takođe tvrdi da je Barselona poslala novu ponudu Arsenalu tešku 36 miliona evra.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Meksiko pobedio Francusku

Još jedno veliko, možda i najveće pojačanje, Malaga će dobiti u reprezentativnom veznjaku Viljareala Santiju Kazorli. Marka navodi da su pregovori pri završetku i da će bogati andaluzijski klub uloviti još jednog kapitalca.

Kad je u pitanju napadač Atletiko Madrida Sergio Aguero, španski mediji navode da bi ugovor za Mančester Siti trebalo da potpiše u narednih 48 sati.

Povezana vest:  Krunić: Idemo da se nadigravamo sa Spartakom

Trener premierligaške ekipe Roberto Manćini izjavio je da još mora da se uveri da je Aguero motivisan da dođe da igra za Siti kako mu se ne bi ponovio slučaj sa Karlosom Tevezom.