par_teleoptik_prijateljski

Pobeda Partizana u pripremnom meču protiv Teleoptika

 

Partizan – Teleoptik 4:0 (2:0)

Igralište SC „Zemunelo“. Gledalaca: 50. Sudija: Kecman (Beograd). Strelci: Ninković u 10. (jedanaesterac), Diara u 29. i 50. i Lazevski u 53. minutu.

PARTIZAN: Petrović, Miljković (od 31. Aksentijević), Rnić (od 31. Frimpong), Stanković, Lazevski, Babić, Saša Mar­ković, Ninković, Davidov, Lazar Marković, Diara.

Povezana vest:  Luksemburgo novi trener Flamenga

TELEOPTIK: Filipović, Živković, Milovanović, Milojević, Aškovski, Popara, Petrović, Stojanović, Filip Marković, Ljujić, Mandić. Igrali su još: Tomić, Kamberović, Kizito, Šaka, Ivković, Drpljanin, Mitrović, Munćan, Nikolić, Milovanović, Sa­vić.

Posle jutrošnjeg (svi ga odradili) i popodnevnog (polovina prvotimaca) treninga, ostatak prvotimaca odigrao je meč protiv Teleoptika 30 + 25 minuta. Bila je to svojevrsna proba da loptu malo osete Miljković, Lazevski  i Rnić.

Povezana vest:  Prosinečki: Jagodina je hit proleća, ali hoćemo pobedu

Najkraće rečeno, Partizanovi igrači su večeras po kiši i natopljenom terenu – dominirali. Posebno su bili raspoloženi Ninković i Lazar Marković. Pravili su dar – mar u odbrani Teleoptika, a spretni realizator, bio je Diara u dva navrata. Ninković je pored gola iz penala, propustio da realizuje još jedan, a pogodio je i stativu udarcem sa 18 metara

Povezana vest:  35. KOLO PREMIJER LIGE, Laka pobeda Liverpula

I ostali puleni trenera Stanojevića vrlo ozbiljno su shvatili večerašnju probu, odigrali ozbiljno, borbeno i odgovorno.