andrija_kaludjerovic_ven_cz

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE

Kaluđerović: Maksimalno oprezno protiv Ventspilsa

 

Fudbaler Crvene zvezde Andrija Kaluđerović izjavio je danas uoči revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope da još ništa nije reše- no i da „crveno-beli“ moraju da bude oprezni u duelu sa Ventspilsom.

-Pobedili smo u Letoniji sa 2:1, ali taj rezultat ne sme da nas opusti..Ventspils uopšte nije naivna ekipa kako to neki predstavljaju. Igraćemo maksimalno od prvog minuta i pokušaćemo da našim navijačima donesemo još jednu pobedu – rekao je Kaluđerović.

Povezana vest:  Lazović doneo pobedu Zenitu

On je dodao da ništa posebno nije rađeno na taktici, ali da je trener Robert Prosincečki dobro analizirao meč.

-U Letoniji smo najviše grešili u pas igri, koja je inače, naše najjače oružje. Nadam se da ćemo taj segment igre ispraviti i da će funksionisati kao na pripremama – poručio je Kaluđerović.

Povezana vest:  LAV KUP SRBIJE, Krunić: Igračima ništa ne zameram

On je istakao da bi u revanš meču u Beogradu trebalo iskoristiti mane letonske ekipe.

-Fudbaleri Ventspilsa su visoki i spori, što bismo adekvatnom igrom mogli da iskoristimo – rekao je Kaluđerović i dodao da je saradnja sa igračima sredine terena odlična.

-Odlično sam sarađivao sa Evandrom i Kaduom. Zvezda u skorije vreme nije imala tako dobru sredinu terena – ocenio je Kaluđerović.

Povezana vest:  Preminuo fudbaler Larise - De Nigris

Iz Zvezde su, inače, apelovali na navijače da se fer i korektno ponašaju jer će meč posmatrati posebna Disciplinska komisija UEFA, koja će sankcionisati svaki incident. Utakmica Crvena zvezda – Ventspils igra se u četvrtak u 20,30 na stadionu Crvene zvezde.