sibir1Remi OFK Beograda za kraj priprema u Sloveniji

OFK Beograd – Sibir 0:0 Pohorje – Igralište hotela “Arena“. Gledalaca: 50. Sudija: Tadej Mežnar (Maribor).

OFK BEOGRAD: Lukač, Planić, Kecojević, Gašić, Milenović, Petrović, Brkić, Pavlović, Krstić, Mijić, Takač. Igrali su još: Topalović,Osmanagić, Batioha, Purović.

SIBIR: Cigan, Golovatenka, Klimov,Čičerin, Valentić, Šumulikovski, Makarinka, Skarahodov, Zinovjev, Dektirjov, KArmazninenko. Igrali su još:Vašek, Buhrekov, Akimov, Nagibin, Zuzjin.

OFK Beograd je bez golova odigrao svoju poslednju utakmicu na pripremama u Sloveniji. Protivnik je bio ruski drugoligaš Sibir za koji nastupa nekadašnji Romantičar Nikola Valenitć. Utakmica je bila jako tvrda i bez puno pravih šansi za pogodak.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Brazilska policija suzavcem na demonstrante kod Marakane

Miloš Krstić, koji je bio strelac protiv Ravana i Palome, je u 10. minutu pokušao iz slobodnog udarca, međutim njegov šut je završio na prečki. U 14. minutu je igrač Sibira Klimov pokušao glavom da urgozi Lukača, ali je novo pojačanje Romantičara bio siguran. Nakon nekoliko minuta na asistenciju Milenovića, Brkić se našo u šansi, međutim njegov snažan šut prolazi malo pored stative.

Povezana vest:  Bilić novi trener fudbalera Bešiktaša

U nastavku se na terenu našao Milan Purović koji je doprineo da igra OFK Beograda bude opasnija po protivnički gol. Nakon jednog centaršuta Osmanagića Purović je za malo zakasnio. Već u sledećem kontaktu sa loptom Purović je pokazao svoj kvalitet, majstorski je primio loptu i šutirao iz okreta, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Povezana vest:  Vlasnik Steaue osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu

Deo tima kojim trener Dejan Đurđević može biti najzadovoljniji je sigurna i čvrsta odbrana. Na čelu sa tandemom štopera Gašić-Kecojević odbrana je pokazala da je spremna za visoke domete.