pep-guardiola-fc-barcelona

Gvardiola: Nisam u panici zbog poraza!

 

Teško su nastradali fudbaleri Barselone, španskog i evropskog prvaka, u sredu uveče u Majamiju. Pred 70.000 gledalaca sa 4:1 ih je pobedio meksički Čivas iz Gvadalahare.

Golom Davida Vilje na samom početku meča Barselona je vodila sa 1:0, ali u poslednjih trideset minuta su primili čak četiri pogotka. Inače, ovog leta je Čivas igrao i protiv Reala i Juventusa, ali u tih 180 minuta nije uspeo da postigne pogodak. Real ih je pobedio sa 3:0, a Juventus sa 1:0.

Povezana vest:  Pato: Voleo bih da igram na OI u Londonu

-Ništa se strašno nije dogodilo i nisam u panici zbog ovoga. Poraz nije lep, ali nije prekinuo naš plan, odnosno, ritam priprema. Imam dosta povređenih igrača i u jednoj utakmici se ovako nešto moralo da se dogodi – pravdao se posle utakmice trener Barcelone Žose Gvardiola.

-Domaći i evropski Superkup su pred vratima, ali imamo još vremena do tada i znam da će moja ekipa u tom trenutku biti prava. Još mi je jasnije da ćemo kroz sezonu u Primeri biti još mnogo bolji. Ovde smo grešili, protivnik nas je nadigrao i takve stvari se događaju. Nismo baš nedodirljivi – rekao je popularni Pep za kraj.

Povezana vest:  Zvezda u Lučanima, Partizan posle derbija čeka Radnički