danko_lazovic_slavlje_cz_vs_ven

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE

SKENER IGRAČA CRVENE ZVEZDE

BAJKOVIĆ – Simpatični Cetinjanin odavno više nije „talentovani ludak sa  crte“.Naprotiv, Bajko je izrastao u sjajnog golmana a na 0:0 je pokazao  da je suvo zlato crveno-belih. Lako je skinuo zicer a da to nije uradio sigurno bi se sve iskomplikovalo.

MIKIĆ – Odlazak Ninkova se ne primećuje. Mikić je protiv Letonaca pokazao sigurnost i zrelost, uspevši da upiše asistenciju kod gola Kaluđerovića. Zvezda neće imati problema po desnoj strani.

MIJAILOVIĆ – Popularni „Mićko“ igra kao „mator“, mada je još uvek golobrad. Ima sigurnost i samopouzdanje kojim ruši sve pred sobom i teško je reći da li je Zvezda dobila boljeg zadnjeg veznog ili štopera. Čini se da se nije ni oznojio u duelu sa Letoncima.

Povezana vest:  Istorija kaže da Barselona osvaja titulu

VILOTIĆ – Robijem pokajnik uneo je čvrstinu u odbranu crveno-belih. Siguran u skoku, ali je uspeo i da upiše nekoliko sitnih greškica.

TOŠIĆ – Nešto slabija karika u timu Crvene zvezde u prvom delu. Pokušavao je da se ubacuje ali nije imao naročiti učinak. Mora mnogo bolje da bi tim sa „Marakane“ bio opasan i po levoj strani. U drugom delu zaslužio penal i upisao asistenciju.

KOVAČEVIĆ(do 63.  ) – Maksimalno borben. Pretrčao kilometre davajući ton igri svog tima. Mnogo znači ovom timu. Ali, izgleda da ne zna da postigne gol. Čim se zaleteo bilo je jasno da ne može da pogodi 15 kvadrata mreže.

ĆOSIĆ(od  63.) –Zbog loše igre Letonaca jedva da je i imao šansu da se razigra.

Povezana vest:  Dilma Rusef protiv rasizma u brazilskom fudbalu

KADU(do 67.) – Omaleni Brazilac odigrao je meč za pamćenje. Sjajno je delio lopte, izvodio prekide akod svih golova je dao svoj doprinos. Odlično je odmenio Evandra i stavio Prosinečkog na slatke muke.

JANKOVIĆ(od 67.) – Istorijski dan za Zvezdu i za malog filipa koji je rođen 17. Januara 1995. godine! Trudio se Fića kao „mator“ ali bilo vidljivo da ima tremu…Pa, kako je ni ne bi imao…
DIMITRIJEVIĆ – Vidi se da ima fudbal u malom prstu. Ipak, nije uspeo da se previše motiviše protiv nejakih gostiju. Nekoliko puta grešio u dedavanju ali se vidi da može mnogo mnogo više…Upisao i asistenciju.

LAZOVIĆ – Da je samo postigao treći gol mogao bi da se hvali da je napravio mnogo. Izgleda da je mladi as prevazišao dečije bolseti i da mu je Robi pronašao pravu poziciju. Odigrao je dobro ali se čini da može mnogo, mnogo bolje.

Povezana vest:  KUP SRBIJE, Grant i Prosinečki: Nije gotovo, sledi drugo poluvreme

BORHA – Borben i maestralan. Zadivljujuće je koliko se Borha bori kada igra za srpski tim. Kao nagrada je došao gol u 41. minutu kada je dokazao kakav je majstor, a sve je to ponovio u 75. Minutu.

KALUĐEROVIĆ(do 56.) – Nije mnogo primetan ali je ponovo postigao dva gola. Zar to nije njegov zadatak? Bravo Andrija…

MEZENGA (od 56.) – Čim je pipnuo loptu dao je gol. Vidi se da je strelac od klase.

PHOTO: ataimages.rs