vesli_snajderSnajder: Ne želim da napuštam ovu lepu zemlju i klub

Holandski reprezentativac Vesli Snajder postaće igrač Mančester Junajteda do kraja sedmice ukoliko prihvati ponuđeni ugovor „crvenih đavola“.

Tako su zadnjih dana pisali svi engleski mediji, nakon što je Inter prihvatio ponudu vrednu 30 miliona engleskih funti za svog odličnog veznjaka. U svemu je ostalo  pod znakom pitanja šta Snajder misli o svemu, pa je tako glavno pitanje može li Junajted Holanđaninu ponuditi sličnu platu kakvu ima u Interu. Pri mogućem prelasku Snajder bi preneo čak 190.000 funti sedmične plate, a tako „jaka primanja“ nisu običaj za Junajted.

Povezana vest:  Blater i Mesi na ispraćaju Grondone

Mančester Junajted će, navodno, s određenim bonusima pokušati da zadovolji Snajdera, ali igrač je u četvrtak izneo svoje mišljenje po kojem ne bi napuštao Inter.

-Rekao sam pre nekoliko dana kako sam srećan i zadovoljan čovek i tako se osećam svuda. Ali, kada bih mogao da biram ne bi napuštao Inter. Moja je želja ostati u ovom lepom klubu i predivnoj zemlji gde je fudbal ustoličen jako visoko. Osećam se potpuno i razmišljam samo u smeru kako biti što bolji u Interu i kako pomoći klubu da opet bude super uspešan kao i pre dve sezone – izjavio je Snajder.

Povezana vest:  Mediji: Ako Morinjo odbije ponudu, Real će dovesti Vengera