dejan_stankovic

Stanković ljut zbog poraza u Superkupu

 

Fudbaler Intera i kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković rekao je da je „veoma ljut“ zbog poraza u današnjem meču Superkupa Italije, igranom u Pekingu. Inter je izgubio od gradskog rivala Milana sa 2:1, iako je vodio na poluvremenu.

-Veoma sam ljut što smo izgubili ovaj meč posle svega što smo uradili u prvom poluvremenu – kazao je Stanković italijanskim medijima posle utakmice na stadionu „Ptičje gnezdo“.

Povezana vest:  Ture vodio Siti do pobede nad Svonsijem

Gol za Inter postigao je Vesli Snejder u 22. minutu, a strelci za Milan bili su Zlatan Ibrahimović u 60. i Kevin Princ Boateng u 69.

-Teško da smo u prvom delu dozvolili igračima Milana da učine nešto, osim kada su pogodili stativu, dok smo u nastavku pali i dopustili im da nas pritisnu – ocenio je Stanković.

Povezana vest:  Stojanović: Suđenje nije glavni razlog poraza

On je kazao da su utakmicu odlučile „sitne greške“.

-U svakom slučaju sitne greške su rešile meč. Treniramo tek tri nedelje, a u prvom poluvremenu moglo je da se vidi za šta smo sposobni – dodao je reprezentativac Srbije.

Stanković je na terenu proveo 74. minuta, iako je njegov nastup bio neizvestan zbog udarca u levo koleno koji je dobio na treningu u četvrtak. Milan je pobedom osvojio šesti trofej Superkupa, dok ih Inter ima pet. Prvenstvo Italije počinje 27. avgusta.

Povezana vest:  Terzić: Sprega Karadžića, FSS i Partizana