krstajic_nagrada

Krstajiću uručena medalja Filip Višnjić

 

Predsednik Skupštine opštine Bijeljina Dragan Đurđević je poznatom fudbaleru Mladenu Krstajiću naknadno uručio priznanje opštine Bijeljina – Srebrnu medalju „Filip Višnjić“. Krstajić je priznanje opštine Bijeljina dobio za solidarnost sa stanovnicima opštine Bijeljina tokom katastrofalnih poplava krajem 2010. godine.

Uz reči zahvalnosti za priznanje, Mladen Krstajić je obećao da će nastaviti da pomaže narodu Semberije, ali da se nada da neće biti sličnih situacija kakve su bile krajem prethodne godine, a da će povodi za njegove posjete opštini Bijeljina biti lepši.

Povezana vest:  Skols: Navijači Sitija ne znaju šta imaju

Načelnik opštine Biljeljina Mićo Mićić istakao je da je Mladen Krstajić bio uz Semberce kada im je bilo najteže i da je opštinsko priznanje samo mali znak zahvalnosti za novčanu pomoć koju je Krstajić među prvima uplatio, kao i za organizovanje humanitarne fudbalske utakmice između reprezentacija Grada Beograda i Republike Srpske. Prihod od karata prodatih na utakmici bio je namijenjen stanovništvu opštine Bijeljina pogođenom poplavama.

Povezana vest:  Odbačena Anjelkina tužba protiv L'Equipea