logo_FS_crne_gore

Albanija ponovo bolja od Crne Gore

 

Nacionalni tim Albanije je i drugi put bio bolji od izabranika Zlatka Kranjčara. Tako su Đetići izgubili sa 3:2 a to im je drugi poraz od Albanije jer je u Podgorici bilo 1:0. Crna Gora je igrala na momente solidno, naročito na početku drugog poluvremena ali je odbrana ostavila slab utisak pa su primljena tri gola, a moglo je da ih bude i više naročito posle brojnih kontranapada u finišu kada su zamenjeni Baša zbog povrede i Džudović, ušao Batak.

Povezana vest:  OFK Beograd izborio opstanak

Istočne komšije (mislim na Crnu Goru) su povele preko Bogdanija, nakon gužve u šesnestercu.Đetići suizjednačili golom Stefana Savića. Novi defanzivac Mančester Sitija, a bivši igrač Partizana pogodio je glavom loptu posle ubacivanja Zverotića.

Poluvrijeme je završeno  tim rezultatom a na startu drugog dela krenula je dominacija tima Zlatka Kranjčara. Odmah i preokret. Vukčević je izveo korner a Savić se ponovo upisao u 47. minutu.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati i tabela trecheg kola Bundes lige

Potpuno bezopasni Albanci bili su u drugom poluvremenu sve do 64. minuta kada je Lika pogodio za 2:2. Još lepši gol dao je Salihi makazicama pet minuta kasnije pa je on odlučio pobednika kao i u Podgorici. Poraz od 3:2 je loša uvertira Sokolova za Vels.