vesli_sjanderMančester Junajted odustao od Snajdera

Portal Goal.com, prema izvoru s Old Traforda, piše kako je izvršni predsednik Mančester Junajteda David Gi  odustao od pregovora s Veslijem Snajderom zbog previsoke plate koju je tražio Holanđanin.

Veznjak milanskog Intera i reprezentacije Holandije do daljnjeg ostaje u redovima italijanske ekipe. Nakon dugotrajnih pregovora s Mančester Junajtedom problem je igračeva plaća. Holanđanin je naime ultimativno tražio nedeljnu platu u iznosu od 200 hiljada funti, dok je Gil u ime Mančester Junajteda nudio najviše 170 hiljada funti.

Povezana vest:  Urugvajci dočekali svoje heroje

Uz to, Gil nije želeo ozbiljno da naruši klupsku politiku po kojoj ne kupuju igrače starije od 26 godina, a Snajder je godinu dana stariji, te oni veruju da će mu cena padati do idućeg prelaznog roka.

Snajderov menadžer Soren Lerbi potvrdio je kako su tražili upravo tu visinu plate jer nisu hteli pristati na manje od onoga što ima u Interu.

Povezana vest:  Ćavi blizu novog ugovora sa Barselonom

Mediji u Engleskoj sada nagađaju kako će nakon penzionisanja Pola Skolsa više prilika dobiti mladi Tom Kleverlej, a spominju i mogućnost da u idućem prelaznom roku Ferguson ponovno pokuša angažovati i hrvatskog reprezentativca Luku Modrića ukoliko on do tada ne završi u Čelsiju.