raul_slavlje

Rangnik: Ako Raul želi da ode iz Šalkea, razgovaraćemo

 

Angažman legendarnog španskog fudbalera Raula (34) u nemačkom Šalkeu približio se kraju. Bild piše da će već u prilaznom roku napustiti klub iz Gelsenkirhena i verovatno otputovati u Englesku.

Poslednjih dana se spominje kako zanimanje za najboljeg strelca u istoriji Lige šampiona pokazuje Blekburn iako službene ponude još nema.

Povezana vest:  Nike Premier Cup prvi put u Srbiji, Crvena zvezda se izborila za učešće na kvalifikacionom turniru u Budimpešti

-Za Raula vredi isto što i za druge igrače: ako mi kaže da želi da ode, razgovaraćemo. Ali, to se do sada nije dogodilo, kao što nema nijedne ponude za njega – objasnio je Ralf Rangnik.

Trener Šalkea je i sam svestan da se Raul već duže vreme ne oseća dobro u Gelsenkirhenu.

Povezana vest:  Nikolić: Protiv Voždovca da pokažemo snagu i zajedništvo

-Poslednjih sam meseci više puta tražio razgovor sa njim jer imam osećaj da nešto nije u redu. Ali, on na svako moje pitanje odgovara sa ‘sve je OK, nema nikakvih problema’ – tvrdi Rangnik.

Bild piše da je glavni razlog Raulovog nezadovoljstva Rangnikov sistem igre. Kod Feliksa Magata je bivši kapiten Real Madrida imao potpunu slobodu u igri koja mu je kod sadašnjeg trenera znatno ograničena.

Povezana vest:  Srpski fudbaleri igrali 2:2 sa Rumunijom u Beogradu

Raulu aktuelni ugovor vredi do sledećeg leta. Iako ima plaću oko šest miliona evra po sezoni, spreman je da je se odrekne i napusti Gelsenkirhen do kraja avgusta.