ren_trening_marakana

PLEJ OF ZA LIGU EVROPE

Fudbaleri Rena odradili trening na Marakani

 

Konferencija planirana u 17,45 održana je a novinarima je odgovarao na pitanja strateg francuskog Rena Frederika Antoanet. Po okončanju konferencije gostujuća ekipa odradila je trening na Marakani. Zagrevanje tima iz Francuske počelo je u 18,00 časova a u isto vreme trening su odradili puleni Roberta Prosinečkog a taj trening je bio zatvoren za medije.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE, REZULTATI, Prošli Zvezda i Vojvodina, ispali Jagodina, Sarajevo,Utreht

-Znamo da nas čeka vrela atmosfera na Marakani. Došli smo da igramo našu igru i da ostvarimo dobar rezultat za revanš. Imamo mlad tim koji nema veliko međunarodno iskustvo i drago nam je što ćemo odmeriti snage sa protivnikom koji je veliko ime evropskog fudbala a šanse za pobedu su 50-50 –  rekao je Frederik Antoanet trener Rena.

Povezana vest:  Vermezović: Pokazali smo da polako izlazimo iz krize

Prošle sezone Ren je bio šesti a od početka sezone Francuzi su odigrali četiri utakmice i to tri pobede I remi a golgeteri su bili raspoloženi u tim mečevima jer su postigli 13 golova.

– Gledao sam dva meča Crvene zvezde i upoznao se sa igračima. Ceo tim je tehnički na visokom nivou – bio je kratak Šef stručnog štaba Francuza.

Povezana vest:  Manćini iznenađen ubedljivom pobedom

PHOTO: ataimages.rs

frederiko_antoaneti_trener_ren