borha_i_kaludjerovic_cz_ren

PLEJ OF ZA LIGU EVROPA

Trener Rena: Presudilo je to što smo fizički jači

 

Trener fudbalera Rena Frederik Antoneti priznao je da je njegovoj ekipi bilo teško u prvom delu meča protiv Crvene zvezde, ali je ocenio da je presudilo to što jE njegov tim fizički jači.

-Prvih pola sata nam je bilo veoma teško. Gubili smo sa 1:0, ali smo posle 41. minuta uspeli da pređemo u ofanzivu i izjednačimo. Fižicki smo bili jači i uspeli da prelomimo utakmicu u svoju Korist – rekao je Antoneti na konferenciji za novinare posle utakmice.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Riberi: Ne plašimo se nikoga, mi smo Bajern

Crvena zvezda večeras je na svom stadionu izgubila od Rena sa 2:1 u prvoj utakmici četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Zvezda je povela golom Kadua iz penala u 17. minutu, Ren je u 41. minutu izjednačio preko Žonatana Pitroipe, pobedu gostima doneo je Viktor Montano u 75. minutu.

-U poluvremenu sam rekao igračima da moraju da budu konkretniji u napadu, što se pokazalo kao tačno – naveo je trener francuske ekipe.

Povezana vest:  Klop zabrinut zbog povrede Fabinja

Šef stručnog štaba gostujućeg tima ocenio je da Ren još nije blizu plasmana u grupnu fazu takmičenja u Ligi Evropa.

-Ovaj rezultat ne garantuje prolaz dalje. Moramo dobro da se spremimo za revanš. Imamo prednost, ali moramo da je potvrdimo u revanšu – naveo je on.

Antoneti je rekao i da je želeo da vidi kako će se njegovi igrači ponašati pred više od 50.000 protivničkih navijača.

Povezana vest:  Vušljanin pred odlaskom u poljsku Krakoviju

-Publika je na početku meča imala važnu ulogu za domacina. Ovakav ambijent je dobar za moju mladu ekipu. Hteo sam da vidim ponašanje igrača u ovakvom ambijentu – kazao je Antoneti.

Revanš utakmica igra se za sedam dana na stadionu u Renu.