milan_smiljanic_par_ofk

Milan Lola Smiljanić: Moramo da popravimo igru!

 

Povratnik u ekipu Partizana, možda jedan od najiskusnijih u crno belom timu Milan Lola Smoljanić nalazi se u Zemunelu pred, možda, najvžaniji duel u ovom delu sezone, poslednjoj utakmici koja će odlučiti da li će crno beli igrati u Evropi, u drugom po jačini takmičenju – Ligi Evrope.

Ovoga puta na putu im stoji Šamrok Rovers iz Dablina, kao džomba na putu. Podsećanja radi u Irskoj su crno beli odigrali nerešeno 1:1, a sada, pred punim stadionom očekuje se pobeda Parnog valjka i ispravljanje „tih džombi“.

Povezana vest:  Iliev: Možda Božinov zna nešto što mi ne znamo

Ekipa iz Humske 1 je posle odličnog starta u JSL i pobede nad Novim Pazarom od 5:0 propustila šansu da već u Dablinu ubeleži odlazak u LE a onda je došao još jedan hladan tuš, poraz u Užicu od Slobode Sevojno Pointa.

-To drugo poluvreme iz Irske moramo da ispravimo, jer smo odigrali ispod nivoa. Možemop da ih pobedimo i pred našom publikom, i bez naše publike, jer smo kvalitetniji od Šamroka i siguran sam da ćemo proći u Ligu Evrope – veli Smiljanić.

Povezana vest:  Laković u Beču na sastanku o regionalnim ligama

Poraz od Užica, nerešeno u Dablinu..

-Stanje je zadovoljavajuće, jednostavno, imali smo mali kiks u Užicu, a pred meč protiv Iraca nije dobro da imamo poraz u domaćem prvenstvu, ali šta je tu je. Pred nama je duel protiv iraca i pobedom izlazimo iz krize i nadam se da ćemo popraviti igru i da ćemo obradovati našu publiku na stadionu Partizana – rekao je Smiljanić.

Povezana vest:  Anri se i zvanično vratio u Arsenal