kovacevic_cz_ren

PRED REVANŠ SA RENOM

Nenad Kovačević: Neka se ponove Kjevo i Braga

 

Kapiten Crvene zvezde Nenad Kovačević uoči polaska u Ren gde „crveno-beli“ igraju revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope protv francuskog tima poželeo je da se ponove ishodi iz duela protiv Brage i Kjeva Crvena zvezda je i tada, posle prvog meča u Beogradu, imala nepovoljan rezultat, ali je sjajnim igrama u revanšu uspela da popravi utisak i elimiše protivnike.

Povezana vest:  Adžić: Daleko je prelazni rok!

-Nismo mnogo puta pobeđivali u gostima, ali se rado sećamo utakmica protiv Kjeva i Brage, oba puta samo uspeli da nadvisimo sopstvene mogućnosti – rekao je Kovačević

On je dodao da u timu vlada slična atmosfera, s tom razlikom da je vera u uspeh još vecća.

-Sećam se kada smo išli na revenš meč protiv Kjeva. Imali smo nepovoljna rezultat u prvom susretu. Bilo je to one sezone kad smo zaostajali za Partizanom 19 bodova. Nadam se da ćemo uspeti da odigramo kao tada i prođemo u grupnu fazu takmičenja.

Povezana vest:  Vučinić četiri godine u Juventusu

Kovačević koji je tokom pet godina u dresu Lansa imao prilike da igra protiv Rena rekao je da ne očekuje paklenu atmosferu.

-Mislim da neće biti više od 15.000 gledalaca. Uveren sam da će francuski tim zbog prednosti iz Beograda igrati povučenije. Ukoliko postignemo gol u prvih pola sata možemo da prođemo dalje – zaključio je Kovačević.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA SP 2014, Rezultati trećeg kola i tabela Grupe A

Utakmica Ren – Crvena zvevda igra se sutra od 18,30 časova.