samrok_kzn

PLEJ OF ZA LIGU EVROPE

Pred duel sa Partizanom Irci optimisti

 

Kompletna ekspedicija Šamrok Roversa doputovala je u Beograd. Gosti su kao boravište odabrali hotel  Kontinental a na stadionu Bežanije održali su i trening, kako bi se lagano privikavali na temperaturne uslove koji vladaju ovih dana  u Beogradu.

Sinoć su trener Michael O’Neill i igrači iz veznog reda Stephen Rice i Chris Turner izašli pre oficijelnog treninga pred medije i izneli svoja očekivanja pred meč u Beogradu.

Povezana vest:  Murinjo: Čeh završio sezonu, možda i Teri

Na pres konferenciji pitanja su postavljali samo novinari iz Irske, a odgovori su bili više nego zanimljivi i neuobičajeni za naše prilike.

Chris Turner:

–  Bili smo bolji od Partizana u završnici meča u Dablinu, ali nismo imali sreće da ostvarimo pobedu. Ovog puta se nadam da će sreća biti na našoj strani.

Stephen Rice:

Povezana vest:  SUPERKUP ŠPANIJE, Barselona protiv Sevilje bez osmorice s Mundijala

– Moramo da odigramo mnogo bolji meč od onog u Dablinu i pod obavezno da postignemo gol, ako želimo dalje.

Šef struke Michael O’Neil kaže:

– Ulazimo ofanzivno u meč sa namerom da ostvarimo svoj cilj, a da bismo prošli moramo da postignemo gol. Čak nas ni gol Partizana neće poremetiti u namerama. Očekujem našu dobru igru i da stvorimo dosta šansi. Partizan će imati mnogo veći pritisak od nas, jer su imali priliku d auđu u Ligu šampiona i sada se bore za znatno manji cilj. Jedini problem može da bude tropska vrućina, a što se tiče navijača, oni i nama mogu da budu inspiracija, jer volimo da igramo pred fantastičnom publikom kakvu ima Partizan.

Povezana vest:  Atletiko ubedljiv protiv Sevilje