stadion_partizana_ceo_derbi

POSLE PORAZA OD ŠAMROKA

Partizan: Uzroke neuspeha analiziraćemo mirno i temeljno

 

Fudbalski klub Partizan saopštio je večeras da će uzroke neočekivanog neuspeha u plej-ofu za Ligu Evrope protiv irskog predstavnika Šamrok Roversa analizirati „mirno i temeljno“. Sekretarijat Upravnog odbora kluba danas je konstatovao ono što je poznato celokupnoj javnosti – da je doživljen veliki neuspeh, poraz od ekipe i kluba koji je u svim segmentima daleko ispod nivoa Partizana, ali da za taj neuspeh niko u klubu neće tražiti opravdanja, već utvrđivanje uzroka i odgovornost.

Povezana vest:  Đukić: Dobro je što ćemo sami odlučivati o prolazu u drugu fazu

Na zvaničnom sajtu Partizana poručeno je da će javnost o tome biti upoznata „nakon naredne utakmice“.

-Partizan je klub čija veličina i značaj ne dozvoljavaju da bude uzdrman jednim porazom. Poslednjih godina u svemu smo odskočili od konkurencije i postali dominantni u srpskom fudbalu i nećemo dozvoliti da se preko noći sruši sve ono što je velikim naporima postignuto – stoji u saopštenju Sekretarijata UO crno-belih.

Povezana vest:  SP JAR, Svaki treći stanovnik Nemačke gledao meč protiv Argentine

Navodi se da je trijumf u domaćim takmičenjima „želja i realnost“ i da taj pohod počinje u nedelju utakmicom protiv OFK Beograda.

-Pobeda u toj utakmici je aktuelni prioritet i učinićemo sve da je ostvarimo. Očekujemo da će navijači svoje opravdano nezadovoljstvo pretočiti u gromoglasnu podršku našim fudbalerima na nedeljnoj utakmici. Uvereni smo da će predstojeća sezona biti uspešna kao i prethodne i da će Partizan ostati merilo kvaliteta u srpskom fudbalu – poručio je Sekretarijat UO Partizana.

Povezana vest:  I Sevilja želi da dovede Krasića