Diego-Forlan-Atletico-Madrid

Forlan: Nisam mogao da odbijem Inter

 

Urugvajski fudbaler Dijego Forlan rekao je danas da je ponuda da pređe iz Atletika u Inter bila suviše dobra da bi je odbio i dodao da će zauvek pamtiti četiri godine provedene u madridskom klubu.

-Kada imate 33 godine i traži vas tim kao što je Inter, takav poziv ne možete da odbijete. Srećan sam zbog ove odluke, a normalno je da igrači dolaze i odlaze – rekao je Forlan na konferenciji za novinare u Madridu.

Povezana vest:  Benzema ostaje u Realu do 2021. godine

Forlan će, kako navode španski mediji, narednih dana otputovati u Milano i sa Interom potpisati dvogodišnji ugovor.

-Ne žalim ni za čim. Sve bih opet uradio na isti način. Čovek uči iz sopstvenih grešaka… Stvari nisu uvek kao što želite, ali generalno gledano, period u Atletiku bio je spektakularan – kazao je najbolji fudbaler Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Povezana vest:  Betis pri vrhu, Deportivo na putu povratka u Segundu

Forlan je u prethodne četiri sezone za Atletiko postigao 96 golova. On je sa madridskim timom prošle godine osvojio i Ligu Evrope.

-Ova ekipa će uvek ostati u mom srcu. Imali smo pobede i poraze, ali ono što je najvažnije, izgradio sam odlične prijateljske odnose sa saigračima – istakao je Forlan.

Forlan će u milanskom Interu zameniti Kamerunca Samjuela Etoa, koji je nedavno prešao u ruski prvoligaš Anži iz Mahačkale. Urugvajski fudbaler u karijeri je još igrao za Viljareal, Mančester Junajted i Independijente.

Povezana vest:  Mesijeva vrednost u samo dva meseca porasla 25 miliona evra