ricardo-carvalho

Rikardo Karvaljo precrtan sa spiska reprezentativaca

 

Fudbalski savez Portugala (FSP) saopsstio je vecceras da je Rikardo Karvaljo (33) precrtan sa spiska reprezentativaca, possto je samovoljno napustio trening kamp u kojem se ta selekcija sprema za kvalifikacionu utakmicu sa Kiprom za plasma na Evropsko prvenstvo 2012. godine.

-Karvaljo je danas napustio trening kamp na sopstvenu inicijativu. Nije se javio nikome iz saveza, niti selektoru – navodi se u saopsstenju FSP-a.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, GRUPA H, Partizan poražen u Bragi

Kako prenosi portugalski sportski list Rekord (Record), Karvaljo je hotel u kojem se nalaze reprezentativci Portugala napustio vozechi automobil saigracca iz Real Madrida Fabija Koentraa.

Karvaljo je za nacionalni tim odigrao 71 utakmicu, ali ga selector Paolo Bento neche voditi u Nikoziju, gde Portugal u petak igra protiv Kipra utakmicu Grupe H u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. U Poljskoj i Ukrajini.

Povezana vest:  Arsenal osvojio samo bod, ubedljivi Vest Hem

Posle pet odigranih utakmica, selekcije Portugala, Danske i Norvesske imaju po deset bodova. CCetvrti je Kipar sa dva boda i utakmicom manje, a poslednji Island sa jednim bodom.