inzaghi

Inzagi izostavljen sa liste igrača za Ligu šampiona

 

Legendarni fudbaler Milana Filipo Inzagi neće ove jeseni imati priliku da pretekne Španca Raula Gonzalesa iz Šalkea na vrhu liste najboljih strelaca u istoriji evrokupova, pošto se njegovo ime nije našlo na spisku igrača italijanskog prvaka za prvu fazu Lige šampiona. Inzagi je do sada postigao 70 golova na evro sceni (od čega 46 u grupnoj fazi Lige šampiona), samo dva manje od nekadašnjeg napadača madridskog Reala, međutim trener Milana Masimilijano Alegri odlučio je da ga ne uvrsti među 25 fudbalera za elitno takmičenje.

Povezana vest:  Verder siguran protiv Štutgarta

Iskusni 38-godišnji napadač trenutno se oporavlja od povrede ligamenata levog kolena, zbog koje je prošle sezone pauzirao šest meseci. Nedavno je da bi ubrzao rehabilitaciju bio i u Beogradu, kod čuvene doktorke Marijane.

-Razgovarao sam sa Pipom i on je razumljivo razočaran. Nadam se da će se oporaviti do januara i tada ćemo ga uključiti na listu igrača – rekao je Masimilijano Alegri.

Povezana vest:  PRED MEČ SA HRVATSKOM, Siniša Mihajlović: Ne zanima me kako će igrati Hrvatska

On od napadača ima na raspolaganju Zlatana Ibrahimovića, Alešandre Pata, Antonija Kasana i Robinja.  Među prijavljenim fudbalerima nema ni povređenog Francuza Metjua Flaminija, koji bi trebalo na teren da se vrati početkom 2012. godine, a njegovo mesto zauzeo je Antonio Noćerino, pojačanje iz Palerma.