stadion_partizana_ceo_derbi

UO FK Partizan izdao saopštenje!

 

Posle dugog sastanka koji je počeo jutros malo posle 9,00 sati u 13,10 je izdato saopštenje Upravnog odbora FK Partizan.

Ipak, posle, može se reći šturog saopštenja ostaje da se vidi da li aleksandar Stanojević ostaje trener u partizanu a, onda da li Mladen Krstajić ostaje na funkciji direktora kluba, što se ne vidi iz saopštenja.

Mada, ostaje i dalje da li je Stanojević dobio otkaz, tačnije Đurić je smenio trenera a za njim je otišao I Mladen Krstajić.

Povezana vest:  Fudbaleri Srbije: Protiv Japana svi igramo za Stankovića

Članovi Upravnog odbora fudbalskog kluba Partizan nisu želeli da daju izjave posle današnje burne sednice, već su novinarima okupljenim na stadionu rekli da će objaviti saopštenje. Svi članovi UO prošli su pored novinara bez reči, a portparol kluba Marko Vjetrović rekao je samo da će Aleksandar Stanojević voditi ekipu na Sardiniju u prijateljskom meču protiv Kaljarija.

Povezana vest:  FIFA: Doping nije rasprostranjen u ruskom fudbalu

UO je trebalo danas da raspravlja o situaciji u klubu posle eliminacije od Šamroka u Ligi Evropa i međusobnim javnim optužbama predsednika Dragana Đurića i Stanojevića. Sinoć se pojavila nezvanična informacija da će trener danas biti smenjen.

Sednicu su pre vremena napustili član UO Dragoljub Vukadinović I Stanojević, kao i sportski direktor Mladen Krstajić, koji se kasnije vratio na nju. Stanojević je napustio i stadion, a pored novinara je prošao bez komentara.

Povezana vest:  Navijači Milana pretili Patu

Saopštenje obajvljujemo u celosti

SAOPŠTENjE UPRAVNOG ODBORA FK „PARTIZAN“

Upravni odbor FK „Partizan“ održao je sednicu posvećenu nedavnim rezultatima, pre svega eliminaciji iz UEFA takmičenja. Zaključeno je da je eliminacija od irskog šampiona „Šamrok Roversa“ neće uzdrmati stabilnost, jedinstvo svih struktura kluba i odanost armije navijača.

Iskazana je jasna opredeljenost i angažovanost ka ostvarenju cilja – nastavak dominacije u srpskom fudbalu.