stanojevic_aerodrom_kaljari

Partizan večeras protiv Kaljarija, Stanojević na klupi!

 

Posle loših partija odigranih u minulom period, porazi od Genka, Šamrok Roversa, Slobode sevojno Point kao i Sente ali i turbulencija u klubu oko smene Aleksandra Stanojevićča ali i ostavke Mladena Krstajića tim iz Humske 1 juče je otputovao za Sardiniju gde će danas odigrati prijateljsku utakmicu protiv Kaljarija.

Odmah po završetku sastanka UO kluba, svi iz takmičarskog pogona crno belih su požurili na aerodrom, odakle su odleteli put Sardinije, tačnije u Kaljari, gde će boraviti naredna 3 dana i odigrati prijateljski meč protiv lokalnog kluba člana Serie A.

Povezana vest:  Skolari novi selektor Brazila

– Uvek je dobro igrati sa jakim rivalom. Utakmica sa Kaljarijem može samo da nam koristi. Igraćemo protiv ita­lijanskog prvoligaša i biće ovo dobra provera pred nastavak prvenstva. Čast i zadovoljstvo nam je što idemo u goste timu iz jedne od najjačih liga u Evropi. Biće ovo prilika da Diara odigra možda i svih 90 minuta. Ander­son još nije spreman za utakmice na jakom nivou. U Kaljariju ćemo igrati sa izmenjenim timom, posebno u od­brani. Bez obzira što meč nema takmičarsku važnost, verujem da ekipa može da odigra kvalitetnu utakmicu. Dobra igra i pobeda mogli bi da vrate igračima poljuljano samopouzdanje. Nadam se da će od ove utakmice stvari za nas krenuti na bolje – izrekao je ukratko suštinu ovog putešestvija trener crno-belih Stanojević.

Povezana vest:  Rodžers: Želimo da budemo prvi i posle Božića

Trener Stanojević je bio prisiljen da u Italiju povede desetkovan tim, bez reprezentativaca, što naših, što iz drugih zemalja. Na put je krenulo 17 igrača: Stojković, Petrović, Miljković, Lazevski, Rnić, Stanković, Babović, Saša Ilić, Babić, Smiljanić, Jovančić, Dija­ra, Šćepović, a iz Teleoptika su ’povedeni’ – Aškovski , Ostojić, Jojić i Ljujić, kao i trener ’Optičara’ Vuk Rašović.

Povezana vest:  BEOTON ZLATNA LIGA, Prvenac Srbijagasa

Crno beli će odigrati prijateljski susret sa klubom koji je jednom osvojio Skudeto, i to davne 1969/70 najviše zahvaljujući legendi kluba Điđiju Rivi. Utakmica se igra se u subotu od 20.45.