ofk_beograd_kzn_dinamo_moskva

OFK Beograd: Spektakl može da počne

Subota 16:30 stadion na Staroj Karaburmi, spektakl za pamćenje OFK Beograd – Dinamo Moskva.

Jurij Ljubimov, potpredsednik Dinama iz Moskve je uputio lepe reči OFK Beogradu: – Jako smo srećni što smo u Beogradu. Pre svega, mi smo bratski klubovi. Nas Beograd uvek lepo dočeka. Vreme je sjajno. Mi samo zbog reprezentativnih obaveza nismo mogli da izadjemo u najjačem sastavu, ali to neće promeniti naš pristup. Doveli smo mlad i jak tim. Borben sastav. Nadamo se da ćemo pokazati kvalitet i ko god da pobedi, mi ostajemo prijatelji.

Povezana vest:  Sloboda osvojila bodove protiv Rada

Sergej Silkin, trener Dinama je takože napravio lepu uvertiru: – Čestitam vašem klubu na godišnjici. Mi jedba čekamo utakmicu i moram da kađem da nam je jako drago što smo u Beogradu.

Kevin Kuranji je prva zvezda tima: – Prvi put sam u Beogradu, ali dosta toga lepo sam čuo od saigrača Marka Lomića. Pred nama je jedan lep meč i nadamo se da ćemo uveličati slavlje na pravi način.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EP, RASPORED, Srbija protiv Farskih ostrva

Dejan Đurđević je jedan od aktera meča: – Ovo je veliki praznik, veliki rodjendan jednog kluba. Mi se nadamo da ćemo biti dobri domaćini isto onoliko koliko je nama Dinamo pre mesec ipo dana bio na turniru Lav Jašin. Naš tim je takođe jako mlad, kao i uvek isto se nadamo da ćemo imati koristi od ove utakmice.

Povezana vest:  Sud o prodaji Liverpula odlučuje u sredu

Milan Rodić će imati sigurno dosta posla na terenu: -Pozivam navijače da dođu na utakmicu u što većem broju i da ostavimo što bolji utisak i na terenu i kao domaćini.