FC_Inter_logoMorinjo: Pojedini španski mediji su nepošteni

 

Trener italijanskog fudbalskog šampiona Intera Žoze Morinjo negirao je danas da pregovara sa Real Madridom i rekao da su pojedini mediji u Španiji „nepošteni“.

-Pojedini novinski listovi u Španiji su nepošteni i izmišljaju vesti – ja nisam deo te igre – rekao je Morinjo italijanskim medijima.

-Neki ljudi izgleda ne mogu da shvate dve stvari, da dajem izjave samo na konferenciji za novinare i da ne gostujem u televizijskim zabavnim emisjijama. Nije mi zabranjeno da govorim, nego ne volim takve stvari – dodao je on.

Povezana vest:  Neredi fudbalskih navijača u Solunu

Inter će u sredu na svom terenu igrati protiv Čelsija, prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona, a Morinjo je rekao da ne želi da daje izjave pre konferencije za novinare.

„Znam da svi u Engleskoj jedva čekaju da kažem nešto o Čelsiju, ali moraće da sačekaju do konferencije za novinare. Tada ću pričati samo o predstojećoj utakmici“, rekao je bivši trener Čelsija.

Povezana vest:  Sikimić posetio Živkovića u bolnici

Portuglaski trener se, ipak, osvrnuo na izjavu predsednika Napolija Aurelija De Lorentisa, koji je rekao da nikada ne bi angažovao Morinja.

-De Lorentis? On ne može da me priušti – poručio je Morinjo.