ITALIJANSKA LIGA, Vesti

italija_logoZarate je solista

Eduardo Reja, trener Lacija, nije zadovoljan odnosom Maura Zaratea prema igri. Fudbaler nije bio sasvim po volji ni Davideu Ballardiniju, bivšem treneru. Reja je izjavio:
– Njegovo znanje nije sporno, ali me budući da sam trenirao i Napoli podseća na Lavezzija. Retko se odlučuje da uposli nekog od saigrača i prepusti mu loptu. Potrebno je da igra kolektivnije i da interese ekipe postavi iznad sopstvenih.

Povezana vest:  Zvezda: Tražićemo od FSS izbore na svim nivoima

Nezadovoljni Mihajlović

Katanija je u delikatnom položaju i pored činjenice da se forma ekipe vidno popravila otkako je Siniša Mihajlović imenovan za trenera. Međutim, remi bez golova protiv Atalante u prošlom kolu nije oduševio srpskog stručnjaka. On je izjavio:
– Načinili smo korak unazad, jer smo očekivali pobedu. Loše stanje terena onemogućilo je naše napadače u nameri da budu kreativni i efikasni, a išlo je naruku gostima. Gužva u dnu tabele je velika. Mogli bismo da se nađemo u zoni ispadanja posle samo nekoliko lošijih rezultata i zato nemamo pravo na nove kikseve. 

Povezana vest:  CAS odbio žalbu ali Suares može da trenira sa ekipom

Melo najavljuje bolje dane

Juventus je prošlog leta platio Fjorentini oko 18 miliona funti kako bi ga angažovao. Felipe Melo je razočarao mnoge dosadašnjim učinkom i ocenjeno je da je njegov transfer zapravo promašaj sezone. Brazilski internacionalac se previše ne uzbuđuje i najavljuje upečatljivija izdanja:
– Moj mentalitet je pobednički. Tako je bilo i u brojnim klubovima za koje sam nastupao u rodnoj zemlji. Deo sam trofejne reprezentacije. Velika očekivanja za mene ne predstavljaju problem. Ne bih ni dolazio u Juventus da razmišljam drugačije. Poručujem navijačima da ne brinu.  

Povezana vest:  Bekenbauer: Levandovski bolji od Mandžukića