RADNICKI_1923_SLAVLJE

JELEN SUPERLIGA

Radnički ubedljivo protiv Smedereva

 

Fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca pobedili su Smederevo sa 3:0 u četvrtom kolu Super lige Srbije. Radnički je poveo u desetom minutu golom Ivana Obrovca, da bi prednost udvostručio Darko Spalević sedam minuta kasnije. Konačnih 3:0 postavio je Stanimir Milošković u 30.

Javor iz Ivanjice pobedio je u gostima Metalac sa 2:1. Kapiten Zoran Rendulić bio je dvostruki strelac u 56. i 81. minutu iz penala, dok je jedini gol za domaćina postigao Misdongard Betoligar u 70. minutu.

Povezana vest:  Kol produžio ugovor sa Čelsijem

U Užicu Sloboda Sevojno i Vojvodina igrali su 2:2. Vojvodina je povela golom Brane Ilića iz penala u 14. minutu, a izjednačio je Nebojša Prtenjak u 36. Novu prednost Novosađanima doneo je Abubakar Oumaru u 43. a konačnan rezultat postavio je napadač Užičana Savo Kovačević u 83. minutu.

Fudbaleri Novog Pazara doživeli su i četvrti uzastopni poraz u prvenstvu. Bolji je bio Spartak iz Subotice i pobedio sa 2:0 golovima Marka Mirića i Vladimira Torbice. Partizan je u Jagodini pobedio sa 1:0 golom Nemanje Tomića iz penala u 79. minutu.

Povezana vest:  Oliver Kan novčano kažnjen zbog izbegavanja poreza