partizan_novi_pazar_4

JELEN SUPERLIGA

Fudbaleri Novog Pazara sutra u Ivanjici

 

Fudbaleri Novog Pazara gostuju sutra ivanjičkom Javoru, u utakmici petog kola Super lige Srbije, na kojoj će pokušati da osvoje prve bodove u elitnom rangu takmičenja. Kapiten Novopazaraca Irfan Vusljanin izrazio je očekivanje da njegov tim može do dobrog rezultata, kojim bi se prekinuo niz od četiri poraza na startu prvenstva.

Povezana vest:  Rumenige: Isplatili smo stadion 16 godina pre roka

-Poslednja tri dana spremali smo se u Lučanima, radili smo dobro I mislim da možemo do povoljnog rezultata. Nismo u poziciji da bilo kome pretimo, ali mislim da imamo čemu da se nadamo u Ivanjici – rekao je Vusljanin novopazarskom radiju Sto plus.

Na utakmici protiv Javora u gostujućoj ekipi neće biti povređenog Emira Lotinca i bolesnog Semira Hadžibulića, dok ostali fudbaleri konkurišu za mesto u timu.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, GRUPA B, Fudbalski savez Južne Koreje osnovan 1945.

Poslednjeplasiranu ekipu Super lige će i na ovoj utakmici predvoditi pomoćni trener Izet Ljajić, a nedavno postavljeni šef stručnog štaba Nenad Milovanović i dalje očekuje ishod spora između Novog Pazara i bivšeg šefa stručnog štam Mihajla Ivanovića.

Iz novog superligaša su saopštili i da će voditi svoje simpatizere u Ivanjicu, odnosno da će na gostovanje ići dva ili tri autobusa sa navijačima Novog Pazara. Novi Pazar je posle četiri kola u Super ligi Srbije na poslednjem mestu, bez osvojenog boda i postignutog gola, a odbrana ovog tima kapitulirala je 13 puta.

Povezana vest:  EURO 2012, Ševčenko doživeo sudar posle utakmice sa Švedskom

S druge strane, Javor u ovu utakmicu ulazi sa dvanaeste pozicije, uz tri osvojena boda. Utkamica između Javora i Novog Pazara igra se u subotu od 16.30.