dragan_djordjevic_fss

FSS: Ðorđevićevo hapšenje nema veze sa fudbalom

 

Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je danas da hapšenje potpredsednika te organizacije Dragana Ðorđevića zbog zloupotrebe službenog položaja i malverzacija, nema veze sa fudbalom.

-FSS je uveren da ova vest neće poremetiti atmosferu u kompletnom srpskom fudbalu i našoj A reprezentaciji, posebno u trenutku kada se pripremamo za odlučujuće kvalifikacione utakmice protiv Italije i Slovenije. Hapšenje potpredsednika Ðorđevića nema nikakve veze sa fudbalom i želimo da u potpunosti sačuvamo integritet Saveza u ovom trenutku – saopštio je FSS povodom jučerašnjeg hapšenja.

Povezana vest:  Runi: Šutirao sam instinktivno

FSS nije želeo da komentariše hapšenje, jer su razlozi Ðorđevićevog privođenja isključivo vezani za poslovanje njegove privatne firme i nemaju veze s fudbalom.

-Fudbalski savez Srbije nije zvanično obavešten o odluci nadležnih organa povodom hapšenja Dragana Ðorđevića. On je na mesto potpredsednika nacionalnog Saveza automataski došao nakon izbora za predsednika Regiona istočne Srbije – dodaje se u saopštenju.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, LISTA STRELACA, Nejmar, Mesi i Miler za sada najefikasniji

Ðorđević je priveden zbog sumnje da je prikazivao nabavku usluga na osnovu lažnih računa kako bi izbegao plaćanje poreza.