Owen-Hargreaves

Hargrivs optužio lekare Mančester junajteda

 

Bivši fudbaler Mančester junajteda Oven Hargrivs optužio je danas lekare tog kluba da su mu davali injekcije koje su pogoršale povredu kolena. Hargrivs, sada član Mančester sitija, je u sezoni 2008/2009 zbog povrede odigrao samo šest minuta za Junajted.

Ugovor sa Junajtedom istekao mu je letos, taj klub nije želeo da produži saradnju, pa je Hargrivs prešao u redove gradskog rivala.

Povezana vest:  Kosta zbog povrede propušta startni mec kvalifikacija za EP

-Dobijao sam neke injekcije i tetiva kolena mi nikad posle toga nije bila ista. Pokušavao sam da se oslonim na nogu, ali je ona bila kao od stakla. Očigledno da su injekcije uticale na to. Kao da sam bio pokusni kunić. Stvarno je bila teška situacija – rekao je Hargrivs engleskim medijima.

Povezana vest:  Remi Zvezde i Radničkog u Kragujevcu, Rad i Vojvodina nerešeno u Beogradu

On je naveo da su ga lekari Junajteda uveravali da injekcije služe samo protiv bolova i da neće imati nikakva neželjena dejstva.

-Nije bilo tako, a da sam ranije znao, ne bih pristao na te injekcije. Bilo mi je mnogo gore – kazao je bivši reprezentativac Engleske.

Odmah je reagovao i menadžer Mančester junajted Aleks Ferguson koji je odbacio Hargrivsove tvrdnje.

Povezana vest:  Hapšenja u Fudbalskom savezu Hrvatske

-Što se mene tiče, naša lekarska ekipa je jedan od razloga što je Junajted tako uspešan poslednjih decenija. Naš lekar i fizioterapeuti su fantastični. To mi je važnije od onoga što pričaju neke druge osobe – istakao je Ferguson.

Hargrivs je u sredu debitovao golom za Mančester siti protiv Birmingema u engleskom Liga kupu.