antic_kzn_balkan_1

FSS čeka odluku suda u Lozani i najavljuje žalbu

 

Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je danas da još nije dobio prvostepenu odluku suda za sportsku arbitražu u Lozani o slučaju bivšeg selektora Radomira Antića, ali je najavio žalbu ako ona bude negativna.

-Sigurno je da će se FSS žaliti u slučaju nepovoljne odluke i verujemo da će civilni sud u Švajcarskoj uvažiti naše argumente. Svakako, kraj ovog spora, kao i ostalih sporova sa Radomirom Antićem je daleko – navodi se u saopštenju FSS.

Povezana vest:  Ukinuta zabrana registracije igrača Partizanu i BSK-u

Savez je dodao i da ovaj slučaj „neće poremetiti rad“ te organizacije, kao ni „brojne započete aktivnosti i pripreme za predstojeće kvalifikacione utakmice nacionalnih selekcija“. Beogradski mediji preneli su da je Antić dobio spor pred sudom u Lozani protiv FSS zbog jednostranog raskida ugovora.

Navodi se da je Sportski sud u Lozani uvažio Antićevu žalbu i da će poznati stručnjak dobiti obeštećenje od oko 2,5 miliona evra.

Povezana vest:  Britanski mediji: Neizvesna Murinjova budućnost u Čelsiju

Antić je preuzeo reprezentaciju Srbije 2008, a smenjen je u septembru prošle godine nakon utakmice protiv selekcije Slovenije u kvalifikacjama za prvenstvo Evrope (1:1).