Esteban_Cambiasso_inter_evgeni_Aldonin_CSKA

LIGA ŠAMPIONA

Inter pobedio CSKA u Moskvi

 

Fudbaleri italijanskog Intera pobedili su večeras ruski CSKA u Moskvi sa 3:2, u drugom kolu Grupe B Lige šampiona. Inter je poveo golom Lusija u 6. minutu golom štopera Lusija. Nakon kornera sa desne strane, golman Vladimir Gabulov je krenuo da izboksuje loptu, ali se sudario sa čak dva svoja saigrača, Vasilijem

Povezana vest:  Eto optužio saigrače iz reprezentacije da ga sabotiraju

Berezuckim i Pavelom Mamajevim.

Brazilski reprezentativac Lusio je to iskoristio i poslao loptu u prazan gol domaćina. Prednost Intera udvostručio je Đampaolo Pacini golom u 23. minutu. Japanac Juto Nagatomo prošao je po desnoj strani, prebacivši loptu kroz noge Alekseju Berezuckom i ubacio loptu u peterac gde je Pacini neometano sproveo loptu u mrežu.

Prednost Italijana smanjio je ruski reprezentativac Alan Džagojev golom iz slobodnog udarca u 3. minutu nadoknade prvog poluvremena. Brazilac Vagner Lav izjedančio je rezultat na 2:2 u 77. minutu. On je prevario Lusija i sa 15 metara iskosa savladao golmana Žulija Sezara.

Povezana vest:  Milojević: Emotivno smo ispražnjeni

Konačnih 3:2 za Inter postavio je Argentinac Mauro Sarate u 79. minutu, kada je iskoristio sjajan pas Estebana Kambijasa i grudima spustio loptu na poluvolej i sa 16 metara savladao Gabulova. Srpski reprezentativac iz CSKA Zoran Tošić ušao je u igru u 68. minutu umesto Mamajeva, dok Dejan Stanković nije bio u timu Intera zbog povrede. U drugoj utakmici Grupe B od 20.45 igraju Trabzonspor i Lil.

Povezana vest:  Lam: Pet klubova je u trci za titulu