bitka_za_bebe_prosinecki

“BITKA ZA BEBE” NA MARAKANI

Zvezda: Obezbeđen novac za sedam novih inkubatora

 

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je večeras da je akcija „Bitka za bebe“ u sklopu koje je odigrana humanitarna utakmica između ženske sekcije crveno-belih i glumačke ekipe filma „Montevideo, Bog te video“ potpuno uspela jer je skupljen novac za sedam novih inkubatora. Iako se na Marakani okupilo tek nešto više od 2.000 gledalaca, Crvena zvezda je prodala tačno 5.212 ulaznica, što je sasvim dovoljno za kupovinu jednog novog inkubatora.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA SP 2014, Srbija pobedila Škotsku, Đuričić dvostruki strelac

Istovremeno, humanitarna fonadacija Novaka Ðokovića obezbedila je novac za pet inkubatora, dok su sredstva za još jedan inkubator sakupili poznati TV voditelji Ivan Ivanović, Milan Kalinić i pevač Vlado Georgiev.

-Broj ljudi na tribinama nije adekvatan broju prodatih karata, pošto su jedan broj ulaznica kupile velike firme, a znatan broj navijača je u želji da pomogne kupovao po više ulaznica, neki čak i po deset. U svakom slučaju akcija je uspela i Crvena zvezda poziva i ostale sportske klubove u Srbiji da se uključe – rekao je portparol crveno-belih Marko Nikolovski.

Povezana vest:  Bah: Odlazak Blatera ne rešava problem, neophodne reforme

Ženski tim crveno-belih pojačan Robertom Prosinečkim, Vladanom Lukićem i Novakom Ðokovićem pobedio je glumce sa 4:2, a jedan od pogodaka postigao je i najbolji teniser sveta sa bele tačke.