nani_man_jun_vs_bazel

LIGA ŠAMPIONA

Real Madrid ubedljiv protiv Ajaksa, Mančester junajted 3:3 sa Bazelom

 

Fudbaleri Real Madrida pobedili su večeras hholandski Ajaks sa 3:0 u drugom kolu Grupe D Lige šampiona. „Kraljevski klub“ je na svom terenu poveo golom Kristijana Ronalda u 25. minutu. Brazilac Kaka povećao je prednost u 41, a konačnih 3:0 postavio je francuski reprezentativac Karim Benzema u 49. minutu.

Povezana vest:  Gordan Petrić: Rad je sredina u kojoj mogu da pružim maksimum

U drugoj utakmici Grupe D Olimpik Lion je pobedio kod kuće Dinamo iz Zagreba sa 2:0 golovima Bafetimbi Gomisa u 23. i Bakija Konea u 42. minutu.

Fudbaleri Mančester junajteda i Bazela odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 3:3 u drugom kolu Grupe C Lige šampiona. Engleski tim je posle prvog poluvremena vodio sa 2:0 golovima Danija Velbeka u 16. i 17. minutu. Mladi švajcarski reprezentativac Fabijan Frej smanjio je prednost u 58. a Aleksander Frej je izjednačio rezultat u 60. minutu.

Povezana vest:  Liverpul ispustio prednost, sjajan preokret Bornmuta

Rezultatski preokret napravio je Aleksander Frej iz penala u 76. minutu, ali je veliko iznenađenje sprečio Ešli Jang koji je golom u sudijskoj nadoknadi vremena izjednačio na konačnih 3:3. U drugoj utakmici Grupe C portugalska Benfika je u gostima pobedila rumunski Ocelul sa 1:0 golom Bruna Sezara u 41. minutu.