Beach-Football

BIČ SOKER

Novak Đoković i Kantona na Adi  Huji!!!

 

Leto je prošlo ali lopta na pesku više ne miruje. Pod patronatom FSS i FSB i uz pomoć gradske opštine Palilula, u nedelju(10 časova), zakazano je premijerno druženje ljubitelja bič  sokera. Turnir „Beograd kup 2011.“ je samo zamajac za naredne akcije operativaca FSS i FSB, koje će doneti ekspanziju izizetno popularne fudbalske discipline u svetu.

Povezana vest:  Pobeda GSP Beograd u Mozzart Zlatnom kupu

-Odavno je bič soker brend u svetu a naša akcija na Adi Huji je samo početak. Koliko je fudbal na pesku popularan u svetu govori podatak da je Sep Blater predložio da se bič soker igra na OI u Brazilu 2016. godine. Ako hoćemo da se „ukrcamo na taj voz“ moramo da krenemo sa žestokim radom a prva prilika posle turnira su kvalifikcioni turniri širom Srbije u 2012. Godini, kao i formiranje reprezentativnih selekcija – najavljuje projekt menadžer FSB za bič soker Bojan Đorđević, akcije za naredno leto.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Srča na terenu Obilića, još se ne zna da li se igra

Pored domaćčeg takmičenja planirane su promotivne aktivnosti sa vrlo popularnim akterima.

-Posle osvajanja Vimbldona Novak Đoković je sa prijateljima požurio da na Adi Huji odigra bič soker. Veliki je zaljubljenik u tu igru i nema razloga da ga ne pozovemo da zajedno sa nama populariše ovu fudbalsku disciplinu. Planiramo i dolazak promotera iz inostranstva među kojima je i Erik Kantona, tako da bi bilo lepo da Erik i Nole odigraju neki minut na Adi Huji – rekao je Bojan Đorđević.

Povezana vest:  Portsmut otišao u stečaj

Turnir počinje u nedelju od 10 časova, a prijava ekipaje do subore(14) na telefon 061 1811961 ili na email: [email protected].