Milan siguran u Bariju, pobedili i Roma i Juventus 

milanFudbaleri Milana savladali su večeras u Bariju istoimeni tim sa 2:0 i u 25. kolu Serije A vratili se u trku za titulu šampiona Italije. 
Tri boda Milanu doneli su golovi Marka Borijela i Alesandrea Pata. 
Milan je u dosadašnjem toku sezone osvojio 48 bodova, sedam manje od vodećeg Intera od koga je odigrao utakmicu manje. 
Inter je u subotu u Milanu igrao samo nerešeno sa Sampdorijom. 
Drugoplasirana Roma ranije danas je savladala Kataniju sa 1:0 i zaostatak za Interom smanjila na pet bodova. Ekipa Katanije, koju trenira Siniša Mihajlović, posle 11. poraza u prvenstvu nalazi se na 17. mestu sa 24 boda i ima bod manje od Livorna koji se nalazi u zoni ispadanja. 
Jedini gol na utakmici u Rimu postigao je crnogorski reprezentativac Mirko Vučinić u 18. minutu. To je bio njegov peti gol u prvenstvu. 
Juventus je na gostovanju pobedio Bolonju sa 2:1 i popeo se na četvrto mesto na tabeli sa 41 bodom. Do druge uzastopne pobede u prvenstvu, crno-beli su došli golovima Dijega i Antonija Kandreve, dok je jedini gol za domaće postigao Antnio Buše. 
Palermo je na svom terenu ubedljivo pobedio Lacio sa 3:1, a jedini gol za rimsku ekipu postigao je Aleksandar Kolarov. Palermo je šesti na tabeli sa 40 bodova, dok Lacio zauzima 15. mesto sa 25 bodova.
Fiorentina je posle preokreta u Firenci uspela da pobedi Livorno sa 2:1. 
Gosti su poveli golom Nelsona Rivasa u 36. minutu, a domaći su u drugom poluvremenu, posle ulaska Adema Ljajića u igru zaigrali bolje i uspeli da preokrenu. Bivši igrač Partizana je asistirao Huanu Vargasu, koji je u 62. minutu izjednačio, dok je pobedonosni gol za domaće postigao Alberto Đilardino u 78. minutu. 
Fudbaleri Kjeva ostvarili su važnu pobedu na gostovanju protiv Atalante od 1:0, Kaljari je savladao Parmu sa 2:0, a Sijena i Napoli su igrali bez golova. 

Povezana vest:  Partizan čeka Jagodinu, Zvezda igra u Kuli