marko_scepovic_partizan

Marko Šćepović: Želim da postignem gol na Marakani!

 

Napadač Partizana Marko Šćepović postigao je pogodak na derbiju kola između Vojvodina i Partizana u Novom Sadu, a kako kaže, iskupio se kod navijača za prethodne promašaje. Sada, kaže Šćepović, planira da ih potpuno ‘osvoji’ golom protiv Zvezde.

-Prema reakciji, nekako mi se čini da su počeli da praštaju, ali znam sigurno da bi mi posle gola i pobede u ‘večitom derbiju’ na Marakani sigurno sve oprostili. Potrudiću se da to učinim! Važno je da sam probio tu gol barijeru i da smo iz derbija u Novom Sadu izašli kao pobednici čuvajući lidersku poziciju – rekao je Šćepović za.

Povezana vest:  Leverkuzen odneo bodove iz Berlina

Šćepović se nije mnogo naigrao u poslednje vreme.

-Od Genka nisam mnogo igrao, poluvreme protiv OFK Beograda i u Kupu protiv Novog Pazara i vidi se da mi nedostaje utakmica, kontinuitet. Međutim, trenerovo poverenje i ovaj gol daju mi snagu i samopouzdanje da dodam gas i budem još bolji.

Šćepović je dobio i poziv u mladu reprezentaciju, gde bi mogao da zaigra u tandemu sa saigračem Lazarom Markovićem.

Povezana vest:  Njukasl nudi 12 miliona funti za Mitrovića

-Teško da će se to dogoditi jer mlada reprezentacija igra sa jednim klasičnim napadačem, ali nikad se ne zna. Selektor Janković mi je učinio veliku čast pozivajući me u tim i ako budem na terenu daću sto odsto da pomognem da pobedimo. Imamo veoma dobar tim i dvema pobedama, koje priželjkujemo, sigurno bismo zakoračili u baraž za EP – rekao je na kraju Marko Šćepović.

Povezana vest:  Barzalji: Baloteli glavna zvezda Mundijala u Brazilu