FSS_logo

KVALIFIKACIJE ZA EP MLADI

Mlada reprezentacija Srbije igrala nerešeno protiv Danske

 

Mlada reprezentacija Srbije igrala je danas u Kragujevcu nerešeno 0:0 protiv Danske u Grupi 4 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. U prvom poluvremenu utakmica je bila izjednačena a najbolja šansa

viđena je u 31. minutu kada je Luka Milunović šutirao prema danskom golu, ali su njegove „makazice“ prošle pored stative.

Povezana vest:  Vermezović: Igrači jedva čekaju da se završi polusezona

U drugom poluvremenu Srbija je bila bolji tim i imala više šansi za gol. Lazar Marković koji je zamenio Milunovića imao je u 66. minutu dobru priliku, ali je posle izrađene akcije njegov šut izblokiran.

Najbolju šansu za gol imao je Darko Lazović koji je posle dodavanja u prostor Markovića prošao pored danskog fudbalera i šutirao, ali je golman zaustavio njegov udarac. Srpski tim stvorio je još dve izgledne prilike u 80. i 84. minutu, ali Đorđe Despotović i Lazović nisu uspli da postignu pogodak.

Povezana vest:  Košta: Treba da uživamo

Posle dve početne pobede srpski tim zabeležio je i drugi nerešeni rezultat i posle četiri utakmice ima osam bodova.  Danci posle tri meča imaju bod manje i biće glavni rivali Srbiji na putu ka Evropskom prvenstvu koje će se igrati u Izraelu.

Sledeći meč u kvalifikacijama mlada reprezentacija Srbije igraće 15. novembra u Severnoj Irskoj.