simo_krunic_rad_jag_1

Krunić traži pobedu Jagodine kod kuće

 

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je danas da njegova ekipa želi da zabeleži pobedu na svom terenu posle skoro sedam meseci, ali da to neće biti lako protiv Javora u osmom kolu Super lige.

-Ova utakmica je jako bitna, jer od marta nismo pobedili na domaćem terenu, tako da ćemo probati da probijemo tu barijeru. Da se ne zavaravamo, protiv čvrste i dobro organizovane ekipe kao što je Javor, biće dosta teško. Za nas kao da tek sada počinje prvenstvo. Moramo da potvrdimo rezultate koje smo imali – rekao je Krunić novinarima u Jagodini.

Povezana vest:  Simeone: Mesi dokazao da je najbolji na svetu

Krunić je rekao da je u prethodnim utakmicama pokušao da pruži priliku svim igračima i da je „samo pitanje vremena“ kada će tri ili četiri igrača iz omladinske ekipe da se priključe prvom timu.

Fudbaler Jagodine Filip Arsenijević ocenio je da je Javor „prava takmičarska ekipa“, u kojoj se igrači dobro poznaju.

-Očekuje nas težak meč, ali uz zalaganje i dobru koncentraciju možemo da dođemo do dobrih rezultata, a to su prva tri boda na našem terenu. Osećamo mali pritisak jer do sada nismo pobedili na kod kuće, ali mislim da ćemo smoći snage da dođemo do prvog trijumfa jer posedujemo kvalitet – rekao je Arsenijević.

Povezana vest:  Mančester Siti naredna četiri meča bez Adebajora

Utakmica Jagodina-Javor igra se u subotu u 14.30.