jelensuperliga logo

Kuzeljević: Moramo biti čvrsto na zemlji

 

Trener fudbalera Radnički 1923 Slavenko Kuzeljević rekao je danas pred utakmicu osmog kola Super lige Srbije protiv Hajduka u Kuli da je za pobedu potrebno da njegova ekipa bude „čvrsto na zemlji“.

-Ako budemo čvrsto na zemlji i ne budemo razmišljali o onome što je bilo, možemo da razmišljamo o pozitivnom rezultatu. Evidentno je da je ekipa Hajduka izgubila tri utakmice, ali od Partizana, Crvene zvezde i Rada – rekao je Kuzeljević na konferenciji za medije.

Povezana vest:  Nova pobeda Crvene zvezde na Marakani (FOTO)

Kuzeljević je rekao da su Hajduku potrebni bodovi posle nekoliko vezanih poraza.

-Oni će sigurno hteti da se vrate u pobednički kolosek, a mi ćemo pošuati to da osujetimo. Svaka nova utakmica za nas je izazov i ako damo sve od sebe, dobar rezultat neće izostati – kazao je Kuzeljević.

Fudbaler Radničkog Nenad Stojaković rekao je da se nada da „istorijski uspeh na Marakani“ neće poremetiti njega i njegove saigrače pred meč sa Hajdukom.

Povezana vest:  Fudbaler sofijskog CSKA pred suspenzijom zbog dopinga

-Ovaj tim krasi dobra atmosfera. Pripremali smo se za nastavak I utakmicu protiv Hajduka. Mi smo spremni i daćemo sve od sebe. Iskreno se nadam da ćemo se vratiti sa pozitivnim rezultatom – rekao je Stojaković.

Utakmica između Hajduka i Radničkog igra se u Kuli u subotu od 14.30 časova.