boban_bajkovic_cz

Boban Bajković: Znamo gde smo grešili

 

Golman Crvene zvezde Boban Bajković, iskoristio je dvonedeljnu pauzu da se psihički i fizički spremi za nova iskušenja u domaćem prvenstvu, i da zajedno sa svojim saigračima uđe u novu seriju pobeda. Niz od šest uzastopnih pobeda neočekivano je u prošlom kolu prekinula ekipa Radničkog iz Kragujevca.

– Tu utakmicu smo već zaboravili. U razgovorima, koje smo imali sa stručnim štabom, uočili smo greške koje smo pravili, i verujem da nam se više neće ponavljati. Odigrali smo i dve prijateljske utakmice u pauzi na kojima smo po mom mišljenju ostavili dobar utisak – rekao je Bajković i dodao da je nekoliko puta pregledao snimak gola koji je primio u finišu utakmice sa Kragujevčanima, ali i dalje nije siguran da li je pogrešio.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Arsenal "mora" da pobedi Bajern, Čelsi u Kijevu

– Sada se igra sa drugačijim loptama koje su mnogo brže. Dovoljan je delić sekunde da stigne iz kornera u kazneni prostor. U tom trenutku sam procenio da ne mogu da je stignem i ostao sam na liniji. Nisam linijaš, nemam problem sa istrčavanjem, a sad je kasno, uostalom i nema svrhe pričati o tome da li bih uspeo da odreagujem da sam istrčao. Možda bih, a možda i ne bih.

Povezana vest:  Bohum smenio trenera dva kola pre kraja sezone

Zvezdin čuvar mreže veruje da je sa gubljenjem bodova u jesenjoj polusezoni došao kraj.

– Idemo u Lučane puni optimizma, uvereni da smo kvalitetnija ekipa od Metalca, i da ćemo uz maksimalno zalaganje, i dobar pristup meču izvojevati pobedu i obradovati naše navijače – zaključio je Bajković.