ROBERT_PROSINECKI_PROMOCIJA (2)

Prosinečki: Pobeda protiv Metalca ne sme da dođe u pitanje

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je danas da bi svaki drugi ishod meča protiv Metalca, osim pobede predstavljao neuspeh za crveno-bele.

-Svakako da nam je dobrodošla pauza koju smo imali usled reprezentativnih obaveza i da smo se zaželeli takmičarskih utakmica. Odigrali smo dva prijateljska meča, ali nije isto kada se borite za bodove. Očekujem dobar teren i dobar ambijent, optimista sam i uz dobru igru verujem da ćemo pobediti – rekao je Prosinečki.

Povezana vest:  Tores: Odužiću se golovima navijačima Čelsija

Trener Crvene zvezde za sutrašnji meč koji će se odigrati u Lučanima računa na sve igrače osim Srđana Mijailovića.

-Mijailović sigurno ne konkuriše za tim, svi ostali su spremni. Lazović je malo umoran, kao i Li Adi koji je doputovao juče. Razgovaraću sa njim i Vilotićem da vidim koliko su spremni i nakon toga znati startnu postavu za utakmicu – otkrio je Prosinečki.

Povezana vest:  Valke: Brazil blizu finalizacije priprema za SP

On je dodao da se nada da će napadači proraditi, protiv protivnika koji je poznat po defanzivnoj igri i velikoj požrtvovanosti.

-U proteklom periodu odlično smo radili i pitanje je trenutka kada će se upornost i požrtvovanje na treninzima naplatiti golovima na utakmicama.

Kapiten Zvezde Nikola Mikić rekao je se tim dobro spremao za sutrašnje gostovanje i da se nada da će se u Beograd vratiti sa nova tri boda.

Povezana vest:  Šestorica Španaca u najboljem timu za 2010. godinu

-Metalac je nekoliko sezona unazad nezgodan rival za nas, mislim da će se braniti svih 90 minuta i da će svi njihovi igrači stajati na 30 metara od svog gola. Na nama je da što pre probijemo njihov bunker i postignemo gol, kako bismo izbegli nervozu i neizvesnost u meču – rekao je Mikić.

Utakmica Metalac – Crvena zvezda igra se sutra od 14.30 časova na gradskom stadionu u Lučanima.