jelensuperliga logoJELEN SUPERLIGA

Njeguš: Poštujem šampiona

Trener fudbalera Spartaka iz Subotice Zoran Njeguš rekao je večeras da poštuje šampiona, ali da veruje u kvalitet svog tima u utakmici protiv Partizana u osmom kolu Super lige Srbije.

-Igramo protiv šampiona, poštujemo ih, pogotovo jer igramo na njihovom terenu. Međutim, mi verujemo u svoje kvalitete. Tražićemo svoju šansu i želimo da postignemo što bolji rezultat. Bitno je da ono što se dogovorimo u svlačionici sprovedemo na terenu – rekao je Njeguš.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati i tabela 33. kola Premijer lige

Njeguš je naglasio da je njegova ekipa dobro iskoristila prethodnu pauzu u prvenstvu, da je vredno trenirala i odigrala prijateljski meč u mestu Gradačac u Bosni i Hercegovini protiv ekipe Zvijezde.

-Imali smo po dva treninga dnevno tokom pauze u prvenstvu. Odigrali smo i prijateljski meč protiv Zvijezde i pobedili sa 1:0. (Branimir) Aleksić i (Đorđe) Despotović su bili sa mladom reprezentacijom Srbije. Sve u svemu, prošlo je dosta dobro- rekao je Njeguš.

Povezana vest:  Mijatović: Jović će će imati problema u Realu

Mladi trener je rekao da medijske priče o prelasku golmana Branimira Aleksića i veznog fudbalera Marka Mirića nisu pokvarile atmosferu među igračima Spartaka.

-Razgovarao sam sa Aleksićem i (Markom) Mirićem i priče oko Partizana ih nisu poremetile. Oni su profesionalci i ako ima nešto u tim pričama to je dobro za njih, a ako nema oni su čvrsto na zemlji i na njima je da pruže što bolju partiju – zaključio je Njeguš.

Povezana vest:  Terzić: Hvala svima na pomoći, posebno Kokezi

Utakmica između Partizana i Spartaka igra se sutra od 17.00 na stadionu u Humskoj.