manchestercityTeves će biti u timu Sitija za duel sa Čelsijem

 

Menadžer Karlosa Tevesa najavio je danas da će se taj argentinski fudbaler vratiti u Mančester siti na vreme za subotnji duel sa Čelsijem, iako mu je ćerka i dalje na intenzivnoj nezi zato što je rođena pre vremena.

Teves je zbog prevremenog porođaja supruge Vanese već više od nedelju dana u Argentini što mu je trener Sitija Roberto Mančini i dozvolio. Mančini je, međutim, Tevesu naredio da se vrati u Mančester za duel sa Čelsijem, liderom engleskog prvenstva.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Mesi kaže da Argentina nije favorit

-Boravak vašeg deteta na intenzivnoj nezi je vrlo ozbiljna stvar – kazao je menadžer Kia Jorabčijan.

-Karlos se nada da će se vratiti na vreme za Čelsi. Nada se da će njegovoj ćerci biti bolje i zbog nje i kako bi se on vratio na teren. Karlos voli da igra. Ali, sada prolazi kroz veoma težak period u životu. Ipak, i ranije je imao krizne situacije i uspevao je da ih reši, pa će i sada biti tako – dodao je biznismen iz Irana.

Povezana vest:  Odigrano poslednje kolo regularnog dela Zlatne lige

Jorabčijan je dodao i da se stanje Tevesove bebe popravilo tokom vikenda.

-On je želeo da se vrati već za (nedeljni) susret sa Liverpulom, ali je situacija tada bila loša. Sada se popravila – kazao je Jorabcijan i dodao da Teves trenira sa reprezentacijom Argentine kako ne bi ispao iz forme.

Menadžer je, takođe, demantovao da se Teves nije javljao klubu.

Povezana vest:  Kup uoči derbija: Partizan na Karaburmi, Zvezda - Smederevo

-Uprava Sitija je informisana na dnevnoj bazi. Karlos Teves od dolaska u Mančester siti daje sve od sebe – istakao je Jorabčijan.