srbija_slavlje_srb_FO

Fudbaleri Srbije gostuju Meksiku u novembru!?

 

Reprezentacija Srbije neće se boriti u baražu za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini, već bi trebalo da se Orlovi okupe u novembru i najverovatnije da otputuju u Meksiko na prijateljski susret. Čelnici Fudbalskog saveza Srbije odlučili su se na takav korak uprkos nezadovoljstvu na kraju kvalifikacija, ali neće biti mečeva u Beogradu, jer je mišljenje da bi to bilo kontraproduktivno.

Povezana vest:  Lalatović: Lepa utakmica; Jelačić: Zaslužena pobeda Vojvodine

Velike su šanse da Orlovi odigraju prijateljski meč u Meksiku sa selekcijom te zemlje, a da se ne bi na toliki put išlo samo zbog jedne utakmice, traži se i drugi rival.

Selekciju Srbije bi umesto dosadašnjeg selektora Vladimira Petrovića Pižona, koji je sporazumno raskinuo ugovor sa FSS u petak, predvodili sa klupe njegovi dosadašnji pomoćnici Radosav Ćurčić i Srđan Vasiljević, kojima ugovor sa Savezom ističe 1. decembra.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Partizan se pobedom oprostio od navijača

Ipak, ostaje da se vidi da li bi na spisak pozvanih treneri u saradnji sa čelnicima FSS uvrstili iste snage iz kvalifikacija ili bi već počeli da pripremaju novu ekipu koja bi se uigravala za buduća takmičenja.