vesli_snajder

Vesli Snajder spreman za Lila

Napokon jedna dobra vest za navijače Intera. Holandski veznjak Vesli Snajder biće spreman za susret Lige šampiona protiv francuskog fudbalskog prvaka Lila u utorak.

Nakon novog prvenstvenog poraza kojeg su fudbaleri Intera u subotu doživeli na gostovanju kod Katanije (2-1) za trenera italijanskog prvaka Klaudija Ranierija stigla je i jedna pozitivna informacija. Lekarska služba je potvrdila da se Holanđanin Vesli Snajder potpuno oporavio od povrede, te da može konkurisati za sastav koji će se u sredu na Đuzepe Meaci suprotstaviti Lilu u 3. kolu grupe B Lige prvaka.

Povezana vest:  Manćini i Džeko zadovoljni žrebom

Snajder je povređen još u dvoboju s Bolonjom 24. prošlog meseca i od tada nije igrao. Prošle nedelje je započeo s treninzima, ali nije mogao pomoći svojoj ekipi u prvenstvenom susretu s Katanijom.

Nakon što su na otvaranju Lige prvaka doživeli neočekivani domaći poraz od turskog Trabzonspora fudbaleri Intera su se delom iskupili pobedom u Moskvi protiv CSKA, ali ukoliko žele prolaz u drugu fazu takmičenja ne smeju sebi da priušte novi domaći kiks.

Povezana vest:  Nišlije bolje od Kragujevčana