KADU_CZ_JAG

Kadu dobija srpski pasoš!

 

Uprava Crvene zvezde pokrenula je proceduru za dobijanje srpskog pasoša za Brazilca Kadua, kako bi se stvorilo mesto za još jednog stranca u ekipi. Naime, posle Evandra na redu je da srpski pasoš dobije špic Zvezde Kadu.

Trenutno uz Kadua u Zvezdi igraju petorica inostranih igrača – Li Adi, Kristijan Borha, Vinisijus Pačeko, Bruno Mezenga i Savio.

Povezana vest:  UEFA pokrenula postupke protiv Slovana, Sparte i Metalista

Evandro je još ranije dobio srpske papire, a nedavno je sa „Marakane“ najavljeno da će sportski direktor Ivan Adžić najverovatnije ponovo u Brazil kako bi pronašao nova pojačanja.

– Tačno je da se stručne službe u Crvenoj zvezdi bave pitanjem Kaduovog državljanstva. Verujemo da će zahtev uskoro ući u proceduru i da će naš fudbaler dobiti srpski pasoš – rekao je Ivan Adžić.

Povezana vest:  Laurentis: Reina nije želeo da živi u Napoliju

Čelnici Zvezde planiraju kupovinu i dvojice igrača, ali to za sada nema zvaničnu potvrdu. Kadu je potvrdio da je predao papire, kao i da mu je rečeno da procedura traje mesec dana, a ukoliko se sve realizuje ne bi čudio ni produžetak ugovora sa nekadašnjim igračem Porto Alegrea i Zete.